Ποιος Sherlock Holmes, ποιο Homeland και ποιο House of Cards... Το Great British Bake Off, το show του BBC One που από το 2010 φτιάχνει κέικ, κουλουράκια και άλλα συναφή, σάρωσε προχθές τα νούμερα!

Τον τελικό του show παρακολούθησαν 13.4 εκατομμύρια Βρετανοί τηλεθεατές (!!!), ένα νούμερο που το καθιστά το τηλεοπτικό event της χρονιάς, εξαιρουμενών των αθλητικών μεταδόσεων, με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση! Το νούμερο ξεπέρασε τα 12.3 εκ. που είχαν δει τον τελικό της περασμένης σεζόν! Από τις 8 μέχρι τις 9 το βράδι το 54.8 (49% πέρυσι) του τηλεοπτικού κοινού καρφώθηκε μπροστά στους δέκτες του για να παρακολουθήσει τον τελικό, με το νούμερο να ανεβαίνει κι άλλο στο τελευταίο τέταρτο και να καθηλώνει μπροστά στους δέκτες 14.5 εκατομμύρια τηλεθεατές!

Για την ιστορία νικήτρια του Great British Bake Off η Nadiya Hussain που κέρδισε τους Tamal Ray και Ian Cumming με τους σούπερ διάσημους πλέον παρουσιαστές του show, Mary Berry και Paul Hollywood, να λένε πως ήταν ένας δραματικός τελικός. Περιττό να πούμε πως τα social media στην Βρετανία πήραν φωτιά με την ανάδειξη της νικήτριας και είναι χαρακτηριστικό πως πάρα πολλοί νεαροί σε ηλικία τηλεθεατές παρακολουθούν φανατικά το show!

https://www.youtube.com/watch?v=EHu-IEfstZg