Το γευστικό ταξίδι της La Pasteria είναι εμπνευσμένο από την παράδοση του Cagliari, τα χρώματα του Sassari και της Bossa και τα αρώματα από κάθε γωνιά της πανέμορφης Σαρδηνίας! Οι chef της La Pasteria δημιούργησαν ένα πλήρες μενού 3 απολαυστικών πιάτων του Ιταλικού νησιού, με επιλεγμένα υλικά, ελαιόλαδο και μυρωδικά, και με αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές. Ο νέος σταθμός του Giro d’ Italia περιλαμβάνει ποικιλία μεσογειακών πιάτων με επιλογή από σαλάτα, ορεκτικά, κυρίως πιάτα και γλυκό! Η La Pasteria, φέτος το καλοκαίρι, μας μεταφέρει εικόνες και αυθεντικές ιταλικές γεύσεις και μας ξεναγεί απολαυστικά στη μαγευτική Σαρδηνία.

Αναλυτικότερα το μενού:

ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ, επιλογή από:

  • INSALATA DI TONNO: Ανάμεικτη σαλάτα με φιλέτο μαριναρισμένου τόνου, καβουρδισμένο κουκουνάρι και ελαφριά βινεγκρέτ από μαρμελάδα πορτοκάλι και μπαλσάμικο
  • BACCALA FRITTO: Φιλετάκια μπακαλιάρου πανέ, με ροδέλες πατάτας και dressing από πορτοκάλι και λεμόνι
  • BRUSCHETTA PEPERONATA: Φρεσκοψημένες μπρουσκέτες με πολύχρωμες πιπεριές σωτέ και μους τυριών
  • ZUFFOLI DI SALSICCIA: Τραγανές φλογέρες με ιταλικό λουκάνικο salsiccia, κόκκινες πιπεριές και πεκορίνο. Συνοδεύονται από μαρμελάδα πιπεριά

 

LA PASTERIA_BRANZINO ALLA PLANCHA LA PASTERIA_AGNELLO ALLA SARDA

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ, επιλογή από:

  • PAPPARDELLE CON RAGU DI ANATRA: Παπαρδέλες με ραγού πάπιας μαγειρεμένη στο φούρνο για 3 ώρες, σε σάλτσα τομάτας και κρέμα γάλακτος, αρωματισμένη με κύμινο
  • BAVETTE CON BOTTARGA: Bavette με τρίμμα αυγοτάραχου, ψίχα λεμονιού, ελαιόλαδο και σκόρδο. Η αυθεντική συνταγή της Σαρδηνίας
  • SPAGHETTI CON GAMBERI E POMMODORI: Spaghetti με γαρίδες στη σάλτσα τους και ψητή τομάτα
  • AGNELLO ALLA SARDA: Παϊδάκια αρνίσια στη σχάρα. Συνοδεύονται από bavette σε σάλτσα φινόκιο, γιαούρτι και λεμόνι
  • BRANZINO ALLA PLANCHA: Φρέσκο φιλέτο λαβράκι στη σχάρα, σε ratatouille λαχανικών

με απαλή σως εσπεριδοειδών

 

ΓΛΥΚΟ

  • DOLCE DI CAPRINO E FRAGOLE: Μους από κατσικίσιο τυρί, μπισκότο και φράουλες μαριναρισμένες σε μπαλσάμικο