Υπάρχουν πολλά που μπορούν να ξενερώσουν μία γυναίκα σ’ έναν άντρα. Όχι δεν μιλάμε για το κλασικό αίσθημα του ανικανοποίητου που την χαρακτηρίζει (χιούμορ, χιούμορ…), αλλά για τα συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άντρες και δεν τα παίρνουν χαμπάρι. Και το χειρότερο δεν λένε να τα διορθώσουν και τα επαναλαμβάνουν κιόλας! Από την κακοσμία του στόματος ή του σώματος και την πολυλογία για θέματα που τις αφήνουν παγερά αδιάφορες (υπολογιστές, ποδόσφαιρο, στρατός κλπ.), μέχρι την έλλειψη διακριτικότητας και το ατιμέλητο ντύσιμο, είναι πολλά εκείνα που συχνά τις έχουν κάνει να εκραγούν και να μας τα ψάλλουν ή να μη μας ρίξουν δεύτερη ματιά.

Μία πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Men’s Health και πιάνει το θέμα από την άποψη της εμφάνισης καθαρά, έριξε φως σ’ αυτό που τις ξενερώνει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Θα το αντέξουν λοιπόν εάν μας δουν με ρούχα που δεν ταιριάζουν απόλυτα χρωματικά. Επίσης εάν έχουμε χάλια κούρεμα, ίσως και καθόλου μαλλιά. Ακόμα κάποιες να μην δώσουν σημασία εάν η φύση δεν μας χάρισε και τα μεγαλύτερα “προσόντα”…
Ωστόσο εκείνο που περίπου οι μισές το βρίσκουν αηδιαστικό και δεν το αντέχουν με τίποτα, είναι οι τρίχες στη μύτη! Το 46% των γυναικών είπαν πως θα την “πάλευαν” να μιλήσουν σ’ έναν άντρα με δυσάρεστη αναπνοή παρά με κάποιον με τρίχες στη μύτη. Όπως καταλαβαίνετε αγόρια και άντρες, οι γυναίκες μίλησαν και ξέρετε τι πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα. Βάλτε το trimmer να πάρει φωτιά!