Αν έχεις μανία με τα φρύδια σου και τα βγάζεις κάθε 3 και λίγο άσε κάτω το τσιμπιδάκι…κάτω…κάτω..Μπράβο το κορίτσι!

Δες τώρα τι συμβολίζει κάθε σχήμα φρυδιού για εμάς τα κορίτσια. Μετά ξαναπάρε το τσιμπιδάκι και δημιούργησε..

 

Κοντά φρύδια

 

Προβλήματα στην επικοινωνία αλλά πάθος για τη ζωή.  Μπορεί να νιώθεις ότι δεν είσαι τόσο συναισθηματική και κάνεις σχέσεις δύσκολες που δε βγάζουν πουθενά. Τέλος και οι σχέσεις με την οικογένεια σου είναι τεταμένες αφού πιστεύεις ότι είσαι ανεξάρτητη.

Μακρυά φρύδια

Βρε, μήπως είσαι η μεγαλύτερη στην οικογένεια; Και λίγο συντηρητική; Αλλά εξαιρετικά φιλική σε εργασιακό επίπεδο! Όποιο τομέα και αν επιλέξεις για να επιτύχεις να είσαι σίγουρη ότι θα σου βγει σε καλό είτε είναι επαγγελματικός είτε είναι ερωτικός.

Αραιά

Είσαι καλοπροαίρετη και θυμάσαι τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια κυρίως ότι σε έχει κάνει να πονέσεις. Δε ξεχνάς, δε συγχωρείς και είσαι πολύ προσεχτική με τα χρήματα που λαμβάνεις. Είσαι ο πιο ρομαντικός άνθρωπος που υπάρχει στον κόσμο αλλά δεν ανησυχείς για τα συναισθήματα που έχουν οι άλλοι για εσένα. Είσαι αρκετά ελκυστική και έχεις μεγάλη τύχη στην απόκτηση εραστών.

Πλούσια φρύδια

Αν τα φρύδια σου είναι πλούσια σε διακατέχει μια απογοήτευση και σε κρατούν πίσω πράγματα από αυτά που θέλεις να κάνεις ή από αυτά που θα σου συμβούν στο μέλλον. To  μεγαλύτερο πρόβλημα σου όμως το αντιμετωπίζεις στον οικονομικό τομέα αφού είσαι αρκετά σπάταλη.

Φρύδια με γωνία
Είσαι απρόσιτη αλλά σε αυτό φταίει το ότι είσαι ευαίσθητη και θες τον χώρο σου γι αυτό και κρατάς αποστάσεις. Μερικές φορές θες τον χρόνο σου για να έρθεις πιο κοντά με στους άλλους ανθρώπους ενώ παρόλο τις ηγετικές ικανότητες που έχεις χάνεις γρήγορα το ενδιαφέρον σου μετά από κάποιο διάστημα.

Φρύδια χωρίς γωνία

Είσαι άμεση και απλή. Αυτοπεποίθηση έχεις, δεν σου αρέσει να χρονοτριβείς και δεν αγχώνεσαι με τίποτα…Λίγα λόγια και καλά!

Λεπτή γραμμή

Αν τα φρύδια σου είναι μια λεπτή γραμμή τότε έχεις μειωμένη αυτοπεποίθηση και αντιμετωπίζεις σοβαρό πρόβλημα στη λήψη αποφάσεων. Επίσης πρέπει να προσέξεις ποιον θα παντρευτείς γιατί μπορεί η σχέση σου να έχει καυγάδες και διαμάχες!