δεν υπάρχει ξυπνητήρι και η ώρα δεν έχει καμιά σημασία. Δεν υπάρχει πίεση, άγχος, βιασύνη για να προλάβω σχολικό, δουλειά , ραντεβού και όλες τις υποχρεώσεις της μέρας (που τελειωμό δεν έχουν!) Απολαμβάνω την κάθε στιγμή με την οικογένεια  μου και τους φίλους μου και γεμίζω θετική ενέργεια. Έχω χρόνο για να περιποιηθώ τον εαυτό μου με μάσκες , πήλινγκ, (έκανα  όλες τις «συνταγές ομορφιάς»που σας προτείναμε, εννοείται και την λεύκανση δοντιών).

Υπάρχει χρόνος να διαβάσω ένα βιβλίο, να δω ταινίες, να ξενυχτήσω !!! να κάνω το ό,τιδήποτε χωρίς προγραμματισμό, αυθόρμητα και όπου μας πάει η μέρα, βόλτα σε ένα πάρκο , φαγητό στο σπίτι με καλή παρέα, παιδικά πάρτυ και παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης!  Όλα είναι διαφορετικά γιατί δεν υπάρχει ένταση, άγχος να προλάβεις κάτι, δεν έχει υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο, η μόνη υποχρέωση είναι να χαλαρώσεις και να απολαύσεις αυτά που πραγματικά σε ευχαριστούν.

Αγαπώ, αγαπάς, αγαπάμε τα Σαββατοκύριακα γιατί μας δίνουν αυτό που χρειαζόμαστε για την υπόλοιπη εβδομάδα, δύναμη  και ενέργεια.

Δευτέρα σήμερα ,να έχουμε μια καλή εβδομάδα ως το επόμενο….

Καλημέρα