Τι είναι ικανός να κάνει ένας άντρας όταν βρίσκεται σε απόγνωση λόγω οικονομικών προβλημάτων; Η απάντηση είναι, στριπτίζ! «Οι καλοί φίλοι, στην ανάγκη φαίνονται;» και αν ναι, πως το αποδεικνύουν; Μα φυσικά κάνοντας όλοι μαζί στριπτίζ !!!

«Εννέα παρά τέταρτο ξεκινάει η παράσταση», θέατρο Λαμπέτη «Άντρες έτοιμοι για όλα», οχτώ και μισή να είσαι εκεί (!). Ναι σου λέω, έχω ακούσει τα καλύτερα, φοβερή παράσταση» η φίλη μου η Νίκη είναι κάτι σαν το Αθηνόραμα, είναι ενημερωμένη για θέατρο, σινεμά, έχει τις απαντήσεις, που, πότε, ποιος, τι, γιατί και επίσης σε εκείνη οφείλω όλες (και είναι πολλές) τις παραστάσεις που έχω παρακολουθήσει.

Εννέα παρά είκοσι φτάνουμε θέατρο Λαμπέτη και η ουρά στο ταμείο,τεράστια. Τόσο πολύ κόσμο σε θέατρο, πρώτη φορά βλέπω, καλό σημάδι σκέφτομαι…Η παράσταση ξεκινάει και από την πρώτη κιόλας εμφάνιση των πρωταγωνιστών, το κοινό ήδη, ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό. Σταδιακή κορύφωση με φινάλε το ανυπέρβλητο στριπτίζ των Κώστα Κόκλα, Θανάση Ευθυμιάδη, Κώστα Ευριπιώτη, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Μάνο Ιωάννου, με τη θερμή υποστήριξη των συμπρωταγωνιστριών τους  Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Νίκη Λάμη, τους οποίους αποθεώνει το κοινό.

Χειροκρότημα παρατεταμένο σαν εκείνα των συναυλιών που ο κόσμος δεν «αφήνει» τον καλλιτέχνη να αποσυρθεί!

Πέρα από την υπέροχη παράσταση των Παπαθανασίου και Ρέππα (βασισμένη στην ταινία των Νεοζηλανδών Stephen Sinclair και Anthony McCarten «Ladies Night») και προσαρμοσμένη στην Ελληνική πραγματικότητα. Πέρα από την εκπληκτική ερμηνεία των ηθοποιών, που ο καθένας τους έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας, (προσωπικά, έχω μια αδυναμία στον Κόκλα).Έχω να πω πως το κοινό ήταν φοβερό. Χαίρομαι που ήμουν και εγώ εκεί και μοιράστηκα τη χαρούμενη διάθεση, τη ζεστή ατμόσφαιρα, το αβίαστο γέλιο, την τόσο θετική αύρα. Τυχαίο; Φυσικά και όχι γιατί οι «οικοδεσπότες» φρόντισαν να περάσουμε καλά.

Δεν θέλω να αναφερθώ σε λεπτομέρειες γιατί πραγματικά πιστεύω πως δεν πρέπει να χάσετε αυτή την παράσταση.

Φιλία , απιστία, οικογένεια, ψέμα, συγχώρεση, έρωτας … σχέσεις ζωής και καθημερινότητας, ήρωες καθημερινοί με όνειρα, αδιέξοδα, πάθη, λάθη …. και όλα αυτά δοσμένα στην πιο αστεία έκδοσή τους.

Σκέφτομαι πόσο σημαντικό είναι πέφτοντας για ύπνο να χαμογελάς και να ξυπνάς επίσης χαμογελώντας!

Καλή εβδομάδα να έχουμε