Που πας φίλε μου και τα βάζεις με τις γυναίκες , δεν ήξερες δεν ρώταγες ; Τι ήταν αυτά που ξεστόμισες ; μετά  τα μαντάτα που σου΄χω από τα κορίτσια μπορείς να ζητήσεις συγνώμη και αυτό αν δεν θέλεις να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου με την ρεμαλοπαρέα και τα «παρελκόμενα» αυτής,  κλανιά,  ρέψιμο και μπόχα!

Θα ξεκινήσω με τα καλά νέα της ημέρας. Ναι μεν  μια γυναίκα , που προσπαθεί να πείσει για το πόσο γουστάρει και κατέχει το άθλημα ( στην προκειμένη το ποδόσφαιρο), είναι άκυρο  και ειδικά όταν δεν ξέρει τι της γίνεται και πιο ειδικά όταν βρίζει σαν τον νταλικέρη για να γίνει αποδεκτή από την ρεμαλοπαρέα!!!

Αλλά η  πλειοψηφία των γυναικών απαντάει και λέει πως , «τα καθαρόαιμα θηλυκά δεν τα ενδιαφέρουν οι ποδοσφαιρικοί αγώνες ,ούτε να το παίξουν άνετες με την καφρίλα των ανδρών, έχουν τόσα πολλά να κάνουν και να πουν που το τελευταίο που τις ενδιαφέρει είναι να μυρίσουν την πορδή σας!»  Ο κόσμος των γυναικών είναι όμορφος και δημιουργικός δεν έχει ανάγκη την «μπάλα» για να εκτονωθεί». Ευκαιρία για γιορτή , έξοδος με τις φίλες για φαγητό , καφέ , ποτάκι , σπίτι ελεύθερο (αν έχετε μαζευτεί σε κανένα «καφενείο») για να κάνουμε ότι θέλουμε με την ησυχία μας, χωρίς παρεμβολές τύπου,«φέρε αυτό » ,«φέρε το άλλο».

Αναφορικά με τον τίτλο «μπιμπελό» , αστοχία μεγάλη. Η σημερινή , σύγχρονη γυναίκα μόνο διακοσμητικό στοιχείο δεν αποτελεί. Σπουδάζει, εργάζεται, δημιουργεί , παλεύει με μια καθημερινότητα δύσκολη  προσπαθώντας να κρατήσει ισορροπίες στους ρόλους της , γυναίκα, ερωμένη, σύζυγος , μάνα, νοικοκυρά, εργαζόμενη, είναι πολλά αυτά που καλείται να φέρει εις πέρας μια γυναίκα για να έχει τα κουράγια ,να μουρμουρά και να γκρινιάζει για το αν εσείς θα δείτε ποδόσφαιρο και δεν θα  της δώσετε σημασία . Ο λόγος που γκρινιάζει είναι  ότι το σπίτι μετά από μια τέτοια βραδιά  με την «ρεμαλοπαρέα» θα είναι μπουρ@λο ,γιατί δεν θα έχει σηκώσει κανείς το ξερό του να μαζέψει τα κουτάκια με τις μπύρες  ή τα αποφάγια με τις πίτσες,  αντιλαβού;

Το ενδεχόμενο ότι  μια γυναίκα που προσπαθεί να «μάθει» ποδόσφαιρο και να εναρμονιστεί με το περιβάλλον σου , το κάνει γιατί ενδιαφέρεται για σένα και  σε αγαπάει το έχεις σκεφτεί;  αν όχι με λάθος γυναίκες  κάνεις παρέα !

Και τέλος δεν μιλάμε ποτέ για μια γυναίκα με χαρακτηρισμούς  όπως , «δεν χτυπάω ζώα» η «ανάθεμα την ώρα που σε γνώρισα» ή  «μπιμπελό -φυτό»  και τέτοιου είδους διακοσμητικά, γιατί υπάρχουν και γυναίκες που δεν τις υπολογίζεις , αλλά μπορούν να «φυτέψουν» για πλάκα έναν άνδρα.

Άλλο ο Βρασίδας και άλλο η Μαρία, πως να το κάνουμε!!!