Σε συνέχεια των προηγούμενων 5 Things!, παρακάτω θα βρείτε άλλες 5 καλοκαιρινές συνήθειες που αξίζει να διατηρήσετε και το Χειμώνα:

  1. Μην φυλάξεις τα boho αξεσουάρ που φορούσες όλο το καλοκαίρι. Τα καλοκαιρινά bangles, τα μακριά κολιέ και τα κρεμαστά σκουλαρίκια και τα καπέλα μπορούν να συνδυαστούν και τον χειμώνα με τα skinny jeans σου, τα μποτάκια σου, τα φορέματα σου και τα leather jackets σου. Θυμήσου: το mix & match style είναι πιο original, πιο ενδιαφέρον και πιο ιδιαίτερο.
  2. Μην βάλεις τα λευκά σου φορέματα στην πάνω ντουλάπα. Με ένα οπάκ καλσόν τις κρύες μέρες και ένα leather biker jacket από πάνω έχεις πετύχει τον απόλυτο συνδυασμό. Αν είναι maxi, μην σκας. Με μποτάκια, μια ζώνη στην μέση και το biker jacket σου θα είσαι μια κούκλα.47ceb095f460285ca4b6f34959d33f82 1a23e60cfeeeb60d7f5155a04058d903
  3. Η μουσική δεν είναι εποχιακή. Ναι, ίσως ακούς λίγη reggae και folk rock ή acoustic rock παραπάνω τους καλοκαιρινούς μήνες διότι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί παίζουν διαρκώς τέτοια κομμάτια καθώς και τα beach bars στα οποία βρέθηκες. Ίσως, επίσης, το playlist που έφτιαχνες στο σπίτι σου τους καλοκαιρινούς μήνες να περιείχε από Jack Johnson μέχρι Bob Marley και ακούγοντας το να σκεφτόσουν τον προορισμό των διακοπών σου. ΜΗΝ μελαγχολείς! Δοκίμασε και ένα βροχερό φθινοπωρινό απόγευμα Σαββάτου να παίξεις το ίδιο playlist και θα δεις ότι θα σχηματιστεί ένα χαμόγελο στα χείλη σου. Άκου Ο,ΤΙ θέλεις ΟΠΟΤΕ θέλεις.
  4. Προσπάθησε να πίνεις την ίδια ποσότητα νερού και το χειμώνα. Εδώ δεν χωρούν πολλές εξηγήσεις. Κάνει καλό! Τελεία._
  5. Χαμογέλα πιο συχνά, όπως και το καλοκαίρι! Όλες οι εποχές έχουν τη χάρη τους. Νιώσε ευγνώμων που ζεις στην Ελλάδα που έχει ήλιο ΟΛΟ τον χρόνο και μην μελαγχολείς που δεν είναι καλοκαίρι. Τι να πουν οι Άγγλοι, Γάλλοι, Σουηδοί και άλλοι λαοί; Been there, my friend. Smile και δεν θα χάσεις! downloadΜέχρι την επόμενη σε φιλώ.
    Στεφανί.