‘’Είχαμε κλείσει το ΣΕΦ και ήρθε ο Υπουργός Τουρισμού να βάλει στο ΣΕΦ το ματς του Ολυμπιακού την ημέρα που είχαμε το συνέδριο.’’

Τα λόγια ανήκουν στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο του οποίου το κόμμα στις τελευταίες εκλογές κατέλαβε την τέταρτη θέση εκλέγοντας 20 βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Πάμε λοιπόν να δούμε μέσα σε 23 λέξεις μιας δήλωσης ενός πολιτικού αρχηγού πόσες ανακρίβειες υπάρχουν, θυμίζω ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απέσπασαν την ψήφο εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Ξεκινάμε από τα βασικά, Υπουργός Τουρισμού υπάρχει αλλά δεν είναι άνδρας αλλά γυναίκα η κα Όλγα Κεφαλογιάννη, αν ξεπεράσουμε την αλλαγή φύλου της γνωστής πολιτικού και προχωρήσουμε στην ουσία της δήλωσης μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε ότι «Η» Υπουργός Τουρισμού δεν είναι αρμόδια για θέματα Αθλητισμού. Τα θέματα αθλητισμού ανήκουν στο Υπερ-Υπουργείο Πολιτισμού στο οποίο επικεφαλής είναι ο κ. Αρβανιτόπουλος. Βέβαια είναι γνωστό ότι στο συγκεκριμένο Υπουργείο υπάρχει Υφυπουργός Αθλητισμού που δεν είναι άλλος από τον γνωστό κ.Ιωαννίδη.

Μπορούμε να πούμε λοιπόν ότι βρήκαμε τον ένοχο κ. Καμμένο; Περιμένετε σας παρακαλώ ένα λεπτό πριν κάνετε την ορθή καταγγελία γιατί θα την ξαναπατήσετε. Ο Υφυπουργός αθλητισμού όπως και οποιοσδήποτε άλλος κρατικός λειτουργός δεν έχει καμία αρμοδιότητα να ορίσει Ευρωπαϊκό Αγώνα σε κανένα άθλημα, αυτό είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της διοργανώτριας αρχής που σε αυτή την περίπτωση ονομάζεται Euroleague και όχι φυσικά σουπερίγκα ή όπως αλλιώς νομίζετε ότι λέγεται.

Κ. Καμμένο, υπάρχουν δύο πιθανότητες ή να γνωρίζατε την αλήθεια και να προσπαθήσατε για ακόμα μία φορά να λαϊκίσετε για να υφαρπάξετε τις ψήφους των αγανακτισμένων και ανενημέρωτων ή να μην γνωρίζατε και να καταγγείλατε άδικα αναρμόδιους.

Κ. Καμμένο, οι άνθρωποι του σταδίου γνώριζαν από καιρό τις ημερομηνίες που υπάρχει πιθανότητα να γίνουν οι προημιτελικοί της Euroleague και σας πρότειναν το αμφιθέατρο «Μ. Μερκούρη» το οποίο και κλείσατε μιας και ξέρατε τη δυναμική σας. Αμέσως μετά από τα έδρανα της Βουλής προχωρήσατε σε μια ατεκμηρίωτη καταγγελία, δεν γνωρίζατε καν ότι τα θέματα αθλητισμού έχουν μεταφερθεί από το Τουρισμού στο Πολιτισμού, ότι τον τουρισμό τον έχει αναλάβει γυναίκα και αρμόδιος είναι άλλος ο οποίος μάλιστα καμία σχέση δεν έχει με το περιστατικό.

Αλλά για εσάς δεν έχει καμία σημασία, κάνατε το συνέδριο σας και συνεχίσατε να προκαλείτε παρουσιάζοντας τον εαυτό σας ως τον κατατρεγμένο του συστήματος.

Κάνατε εκλογές δια βοής, ανανεώσατε τη θητεία σας μια μέρα νωρίτερα από ότι είχε προγραμματιστεί ανάμεσα στους πιστούς οπαδούς σας, όσους φυσικά μπορεί να χωρέσει ένα αμφιθέατρο 985 θέσεων.

Αλήθεια, κ.Καμμένο, αν δεν εκλεγόσασταν ξανά αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων (όλοι οι υπόλοιποι εξ ορισμού είμαστε εξαρτημένοι) τι θα κάνατε με το όνομα του κόμματος σας;

Γιατί καθώς έψαχνα στο Υπουργείο Εσωτερικών διαπίστωσα ότι το όνομα του κόμματος είναι «Ανεξάρτητοι Έλληνες – Πάνος Καμμένος»

Και πριν σας πω αντίο θα ήθελα να σας αφιερώσω το παρακάτω τραγούδι.