Σε πείραξε η γκέι εκδοχή του οδηγού φορτηγού, στην κατά γενική ομολογία, έξυπνη διαφήμιση και ζήτησες να αλλάξει.

Οι ανά τον κόσμο κομμωτές, κουρείς, μπαρμπέρηδες κτλ., που έχουν ταυτιστεί σε όλες τις σειρές με τους γκέι, δεν είναι τόσο άνδρες σαν εσένα αδελφέ φορτηγατζή, και δεν κατάφεραν τίποτα. Εσύ όμως τα πήγες περίφημα, η διαφήμιση άλλαξε και από κάτι που υπάρχει στην ανθρώπινη κοινωνία (ομοφυλόφιλος) ξαναφτιάχθηκε αυτή τη φορά με κάτι φανταστικό έξω από κάθε έννοια ρεαλισμού, με κάτι που αφού δεν υπάρχει είναι αδύνατον και να ταυτιστείς (Δράκουλας) άρα και να προσβληθείς.

Όμως και αυτή η ομολογουμένως έξυπνη εκδοχή του αν μη τι άλλο ταλαντούχου διαφημιστή που μάλιστα δημιουργήθηκε σε χρόνο ρεκόρ, σε ενόχλησε εξίσου. Κάτι κραυγές περί «δαιμονοποίησης του κλάδου» άρχισες να βγάζεις, που αν τις ακούσουν οι Έλληνες αστυνομικοί, γνωστότεροι ως «μπάτσοι», που τους σατιρίζουν τα 9/10 των καλλιτεχνικών δημιουργημάτων στη χώρα το λιγότερο θα γελάσουν.

Εγώ, φίλε φορτηγατζή, σε καταλαβαίνω, τον πιάνω τον καημό σου. Τόσα χρόνια όλοι σε παρουσίαζαν χοντρό μουστακαλή με γκόμενες, βυζιά και κώλους στις αφίσες της καμπίνας, με τσιγάρο στο χέρι, να κρυφοκοιτάς τα μπούτια της τουρίστριας που ανεβαίνει με το σάκο της από το ωτοστόπ, φοβισμένη μην τη βιάσεις. Κασκόλ ομάδας, χαϊμαλιά κρεμασμένα στον καθρέφτη και προβολείς σε όλη την πρόσοψη του φορτηγού, με εκατοντάδες λαμπάκια αναμμένα, με γοργόνες ζωγραφισμένες και ατάκες του επιπέδου ‘’όσα λες για μένα να τα δώσει ο θεός σε εσένα’’. Συνήθως σε παρουσιάζουν λίγο βρώμικο, λίγο ιδρωμένο με τιραντάκι και τρίχα πλούσια που ξεχειλίζει, έχεις δίκιο φίλε, αυτοί οι φλώροι οι χαρτογιακάδες, οι διαφημιστές σου χάλασαν το πρότυπο του Έλληνα. 

Εγώ θα έλεγα να βάλεις λίγο χιούμορ στη ζωή σου, μιας και οι ανακοινώσεις σου είναι ο ορισμός του Ελληναρά συνδικαλιστή, που κάνουν κακό στην εικόνα του μέσου βιοπαλαιστή οδηγού φορτηγού.

Καλά χιλιόμετρα!