Ένα χωριό που το κίνητρο της δημιουργίας του ήταν η αγάπη για τα παιδιά. Τα παιδιά εκείνα που δεν έχουν  την τύχη να μεγαλώνουν με την οικογένεια τους, να νιώσουν την αγάπη , την φροντίδα ,το χάδι . Είναι θαυμαστός  ο τρόπος που λειτουργεί το σύστημα των παιδικών χωριών SOS και φυσικά το έργο τους, πολύτιμο. Σύμμαχό τους τα χωριά SOS, έχουν την στήριξη κοινωνικών φορέων καθώς και την στήριξη και την αγάπη του κόσμου. Το κράτος και εδώ απουσιάζει.

Ευτυχώς η ανθρωπιά δεν απουσιάζει και σε οποιοδήποτε πρόσταγμα προσφοράς , δηλώνει παρόν.

Το παρόν μας αξίζει να δώσουμε  στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για το Παιδικό χωριό SOS Βάρης.

Το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, σε συνεργασία με το Ιδιωτικό Βρεφονηπιακό Παιδικό Σταθμό- Νηπιαγωγείο PLAYLAND ,διοργανώνει το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου από τις 18:00 έως τις 20.30μ.μ. στο ξενοδοχείο Arion, A Luxury Collection Resort & Spa – αίθουσα Alexander Ballroom, (ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη), Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση με τραγούδια από τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης και του Νηπιαγωγείου PLAYLAND. Στην εκδήλωση αυτή, θα πωλούνται γλάστρες ζωγραφισμένες και φυτεμένες από τα ίδια τα παιδιά της καλλιτεχνικής ομάδας του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης αλλά και τα παιδιά του Ιδιωτικού Βρεφονηπιακού Παιδικού Σταθμού- Νηπιαγωγείου PLAYLAND. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης.

Εδώ και 30 χρόνια το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης και το PLAYLAND συνεργάζονται και εξελίσσονται παράλληλα, με γνώμονα πάντα την αγάπη για το παιδί και την πίστη στην αξία της οικογένειας. Έτσι, την φετινή χρονιά, αποφάσισαν να επισφραγίσουν αυτή την σχέση προσφοράς και αγάπης γιορτάζοντας μαζί τα 30 χρόνια λειτουργία τους.