Την Πέμπτη 23 Μαΐου το Cine Αίγλη, ο ωραιότερος θερινός κινηματογράφος της πόλης στον καταπράσινο κήπο της Αίγλης Ζαππείου, υποδέχεται ακόμη μια σεζόν συναρπαστικών ταινιών, σε συνδυασμό με νέες καλοκαιρινές παροχές & προνόμια για όλους! Το πρώτο θερινό σινεμά που λειτούργησε στην Αθήνα –το 1903 ήταν το χρονικό σημείο που σηματοδότησε την πρώτη προβολή του κινηματογράφου με τη γαλλική ταινία «Δέκα Γυναίκες Κυνηγούν έναν Άντρα»– μετρά ήδη έναν αιώνα και συνεχίζει να προσφέρει απεριόριστη ψυχαγωγία με εντυπωσιακές προβολές σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Αυτό το καλοκαίρι, το Cine Αίγλη κάνει πρεμιέρα με την υπερπαραγωγή The Great Gatsby, ενώ θα παρουσιάσει σε πρώτη προβολή κάποιες από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες του καλοκαιριού όπως The Hangover 3 – Before Midnight -300, Rise Of An Empire και πολλές ακόμη κινηματογραφικές επιτυχίες!

Reserve your seat
Για πρώτη φορά και μόνο στο Cine Αίγλη έχεις πλέον τη δυνατότητα να προαγοράσεις κάρτα διαρκείας για παρακολούθηση όλων των ταινιών της σαιζόν με €80, επιλέγοντας με προ-κράτηση τη θέση σου.

Prive Veranda…Prive Προβολή…Prive Dinner
Για δεύτερη χρονιά, η  Prive Veranda του Cine Αίγλη σας περιμένει με ιδιωτικές προβολές της αγαπημένης σας ταινίας και υπέροχο δείπνο 4 πιάτων (για 2 άτομα) με κρασί, μόνο με  € 25,00/ άτομο (στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο)!CINE-_Prive-Veranda-2-640x427

CINE ΑΙΓΛΗ BONUS
“Family Night Out”… Απολαύστε μία οικογενειακή βραδιά κινηματογράφου κάτω απ’ τα αστέρια και το  Cine Αίγλη σας δώρο το 4ο εισιτήριο!!!

Happy Wednesday με 2 For 1…
Σε συνεργασία με την Cosmote, κάθε Τετάρτη με κάθε εισιτήριο, παίρνετε δώρο άλλο ένα! Στείλτε SMS στο 19019 (χρέωση 1€/sms) Χρησιμοποιήστε τον ψηφιακό σας κωδικό και απολαύστε την αγαπημένη σας ταινία κάτω από την Ακρόπολη!

Προβολές Ταινιών Μάιος – Ιούνιος

Πέμπτη 23 Μαΐου – Τετάρτη 29 Μαΐου –  The Great Gatsby
Πέμπτη 30 Μαΐου – Τετάρτη 12 Ιουνίου – The Hangover 3
Πέμπτη 13 – Τετάρτη 26 Ιουνίου – Before Midnight
Πέμπτη 27 Ιουνίου – Τετάρτη 03 Ιουλίου – Un Plan Parfait

Προβολές: Καθημερινά 21:00 & 23:00
(Πιθανές αλλαγές στο ωράριο, οφείλονται στη διάρκεια των ταινιών)
Τιμή Εισιτηρίου: Κανονικό €8,00 – Φοιτητικό / Παιδικό, Ανέργων, Άνω των 65:  €6,00 (Ισχύει Δευτέρα με Πέμπτη)