Αυτά τα Χριστούγεννα ξεχάστε τα βαρετά ρεβεγιόν, φορέστε τα καλά σας και ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε το 2014 με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

 

To Γκελ Bistrot υποδέχεται τα Χριστούγεννα παρουσιάζοντας στον χώρο της στοάς του μία ξεχωριστή μουσική παράσταση με ατμόσφαιρα καμπαρέ, που εμπνέεται από τη θεατρικότητα άλλων εποχών και μας ταξιδεύει στον χώρο και τον χρόνο με τις μελωδίες της.

 

Η Maria Kay επιστρέφει στις νύχτες μας με τον πιανίστα Παναγιώτη Κραμπή και ενώνουν κλασικά κομμάτια ξένων musical και πασίγνωστων ταινιών με τα τελευταία ακούσματα του σήμερα (Lady Gaga, Rihanna) και δημιουργούν μία performance με οπτικοακουστικό υλικό, ένα μαγικό μουσικό ταξίδι που φτάνει έως τις μέρες μας.

 

Η performer “αφηγείται” μία ιστορία μέσα από αγαπημένες μελωδίες, οι οποίες δένουν ιδανικά η μία με την άλλη και προσδίδουν δομή και συνοχή στην παράσταση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακούσματα μουσικού θεάτρου, κινηματογράφου και σύγχρονης δισκογραφίας (από jazz μέχρι ποπ), μέχρι να αποκαλυφθεί πίσω από το πρόσωπο της πρωταγωνίστριας ένα παράξενο μυστικό.

 

Και από τη μουσική… στα πιάτα σας, το Γκελ Bistrot έχει επιμεληθεί με κάθε λεπτομέρεια το Χριστουγεννιάτικο μενού, τα γιορτινά Cocktails και τις γλυκές νοστιμιές για το τραπέζι σας, ενώ ο χώρος της στοάς μας θα είναι προσαρμοσμένος στις ανάγκες της παράστασης, δίνοντας σας την αίσθηση ότι απολαμβάνετε το ποτό σας σε Cabaret άλλης εποχής.

Από 20 ∆εκεμβρίου

στη στοά του Γκελ Bistrot (Κολοκοτρώνη 59β και Λιμπονά).

Τηλέφωνα Κρατήσεων: 211 400 0863/6936816592

Συντελεστές

Κείμενα: Γιάννης Παλληκάρης Κινησιολογία: Νίκος Καπίρης Ενδυματολόγος: Κρίστη Κωσταράκου

Χορηγοί Επικοινωνίας

Booze Cooperativa, Savoir Ville