«Εάν δεν ζεις στο Hollywood, μπορείς να έχεις μία φυσιολογική, ήρεμη ζωή». Αυτό ακριβώς απολαμβάνει πλέον η Nicole Kidman. Μένει με τον country τραγουδιστή Keith Urban, στο Νάσβιλ του Τενεσί έχοντας ανταλλάξει τους απροσανατολιστικούς προβολείς του Hollywood με μία πιο χαμηλών τόνων ζωή.
Επιπλέον έχει ανταλλάξει τις φανταχτερές ταινίες με πιο μικρές παραγωγές, μπαινοβγαίνοντας τα τελευταία χρόνια σε ποικίλους ρόλους. Άλλοτε μίας γκόμενας με “χαλαρή” ηθική (The Paperboy), άλλοτε μίας γυναίκας με διαταραγμένο ψυχολογικό κόσμο (The Stoker), άλλοτε μίας μεσήλικης γυναίκας (The Railway Man). Και το πρόγραμμά της φαντάζει πιο γεμάτο από ποτέ. Είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στο murder-mystery thriller Secret In Their Eyes, αλλά και στο δράμα του HBO, Big Little Lies, μία σειρά που θα συμπρωταγωνιστεί με την Reese Witherspoon.

stiinta_de_ce_sunt_roscatii_pe_cale_de_disparitie_0

Με τον Tom Cruise να αποτελεί μακρινή ανάμνηση και μόνο τα δύο παιδιά που έκανε με αυτόν να της τον θυμίζουν, όπως λένε οι τελευταίες φήμες είναι έτοιμη για μία επόμενη πρόκληση. Το DC Extended Universe συνεχίζει να μεγαλώνει με τρομακτικούς ρυθμούς και δημιοσεύματα θέλουν την ξανθιά ηθοποιό να είναι σε συζητήσεις να προστεθεί στο καστ του Wonder Woman.
Σε μία καριέρα που έχει να επιδείξει από δράματα και κωμωδίες, μέχρι μιούζικαλ και Kubrick, η Kidman ήταν πάντα εκεί, παρούσα, διαλέγοντας από τα μη εμπορικά σενάρια, μέχρι τα πιο ανάλαφρα, έχοντας μία γκάμα έργων που οι μεγάλες αποστάσεις ανάμεσά τους είναι αυτές που της δίνουν τον χαρακτηρισμό της ξεχωριστής ερμηνεύτριας. Και τώρα έρχεται μία ακόμα μεγάλη “ανατροπή”. Η συμμετοχή σ’ ένα ξεκάθαρα super hero φιλμ, ερμηνεύοντας μία Αμαζόνα πολεμίστρια που θα πολεμάει στο πλευρό της Gal Gadot που έχει επιλεγεί για το ρόλο της Wonder Woman.
Η Kidman δεν είναι ξένη ως προς τα comic book movies, αφού είχε παίξει την Dr. Chase Meridian στο Batman Forever. Φυσικά από το 1995 έχει περάσει πολύς καιρός. Και ίσως είναι ώρα να θυμηθεί το superhero παρελθόν της, παίζοντας την Ιππολύτη, την βασίλισσα των Αμαζόνων και βιολογική μητέρα της Wonder Woman.
Είναι σίγουρα ένας μεγάλος ρόλος που θα την φέρει ξανά στο Χολιγουντιανό προσκήνιο που σίγουρα δεν φέρεται και με τον καλύτερο τρόπο στις γυναίκες πρωταγωνίστριες σε σχέση με τους άντρες αστέρες, ωστόσο την κατάλευκη επιδερμίδα της Kidman ουδείς εμίσησε. Η οποία όντως πιο ώριμη από ποτέ ίσως αποδειχθεί μία απρόσμενα εντυπωσιακή Αμαζόνα.