Από τις 22 Οκτωβρίου, βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων το αυτοβιογραφικό της Σοφία Νικολαΐδου, «Καλά και σήμερα: Το χρονικό του καρκίνου στο δικό μου στήθος» (Εκδόσεις Μεταίχμιο).

Είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε αυτό το συγκλονιστικό βιβλίο στο That’s Life και ενόψει της ολοκλήρωσης του Οκτωβρίου, του μήνα που είναι αφιερωμένος στην πρόληψη κι ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, διοργανώνουμε διαγωνισμό σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο, με δώρο δύο αντίτυπα του  «Καλά και Σήμερα» γιατί είναι μια αληθινή ιστορία που αγγίζει όλους.

Ο διαγωνισμός ισχύει ως το Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015, τα μεσάνυχτα, Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα του That’s Life στο Facebook και να αφήσετε το σχόλιο σας κάτω από αυτό το άρθρο.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015, μέσα από ξεχωριστό post.

Όροι Συμμετοχής

Ευχαριστούμε τα sites kerdiseto.grnethall.gr, saveandwin.gr, diagonismos.grtixerakias.commydiagonismoi.gr για την προβολή του διαγωνισμού

96 Σχόλια

 1. Κωνσταντίνα Δαμάλα

  Ευχαριστώ που μου δίνετε το δικαίωμα να ελπίζω πως ίσως σταθώ τυχερή και κερδίσω αυτό το καταπληκτικό δώρο-βιβλίο. Καλή επιτυχία!

 2. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΚΗ

  Εξαιρετικό δώρο… χρησιμότατο! Μακάρι να σταθώ τυχερή και να το αποκτήσω.
  Καλή τύχη!!!

 3. Christodoulos Agathos

  ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

 4. aggelikaki

  ένα βιβλίο που χρειάζεται να διαβάσουμε όλοι για να θυμηθούμε τι είναι σημαντικό στη ζωή μας

 5. Νadia

  Πραγματικά ένα σπουδαίο βιβλίο από έναν σπουδαίο άνθρωπο

 6. Βίκυ Τερζίδου

  Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας!!! Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσουμε όλοι!!!