Τους έχουμε συνηθίσει να οργώνουν τις πασαρέλες με τις δημιουργίες τους και να μας κάνουν να ξερογλειφόμαστε πάνω από τις σελίδες των γυαλιστερών fashion περιοδικών. Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε πως τα χρυσά παιδιά της μόδας είναι εξίσου ταλαντούχοι στο να δημιουργούν πράγματα για το σπίτι όπως και όταν μας εμπλουτίζουν τη γκαρνταρόμπα μας;

O Raf Simons από τότε που ανέλαβε τα ηνία του οίκου Christian Dior δεν έχει σταματημό. Ο διάσημος σχεδιαστής συνεργάζεται με τη δανέζικη εταιρεία υφασμάτων Kvadrat και βάζει χρώμα στο σπίτι μας χρησιμοποιώντας μία παστέλ ευχάριστη παλέτα που πολύ μας αρέσει.

 

Η Diane Von Furstenberg μας συστήθηκε με το iconic wrap φόρεμά της κι από τότε έχει παραμείνει στην κορυφή. Από σεντόνια και duvet, μέχρι γυαλικά και πιάτα, απ’ όλα έχει ο μπαξές της Diane και μάλιστα με τα χαρακτηριστικά της print.

DVF_13

Ο οΙκος Hermes είναι συνώνυμος με την ποιότητα και την υψηλή πολυτέλεια. τα έπιπλα και τα υφάσματά του για το σπίτι δεν υπολείπονται κομψότητας των ρούχων του, αντίθετα χρησιμοποιούνται από τους καλύτερους interior designers στον κόσμο.

Hermes_4

Ο οίκος Missoni προτείνει για φέτος εμπριμέ, λουλούδια, ρίγες και φυσικά τα χαρακτηριστικά του ζικ ζακ. Αν κρίνουμε από τις συνεργασίες του με την εταιρεία Kartel και διάσημους αρχιτέκτονες, τότε δεν τα πάει κι άσχημα!

Missoni_10