Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε τη χαρά να βρεθούμε σε ένα μεγαλοπρεπές σκηνικό, στο flagship κατάστημα της Η&Μ στην Ερμού 54 προκειμένου να υποδεχτούμε τη νέα συνέργεια του megastore με το σχεδιαστή Alexander Wang. Ο χώρος μετατράπηκε σε στίβο μόδας και μουσικής σε ένα πάρτι αφιερωμένο στην Ελληνική παρουσίαση της συλλογής Alexander Wang x H&M που τα είχε όλα, τις Cheerleaders των Eθνικών μας Oμάδων – Greek Drops , μία exclusive performance των Onirama, υπέροχα cocktail, νοστιμότατες λιχουδιές και φυσικά την πολυπόθητη συλλογή.

IMG_5460http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_3461 http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_3353

 

Με έντονη την αθλητική ενέργεια της συλλογής, το σκηνικό αντικατόπτριζε την απόλυτη συνάντηση μόδας και αθλητισμού. Εμείς, μπορεί να είχαμε τη χαρά να δούμε πρώτοι τη συλλογή, δύο μέρες όμως μετά βρεθήκαμε από τις 7 το πρωί στο ίδιο πάλι μέρος προκειμένου να παρευρεθούμε στην επίσημη παρουσίαση της συλλογής στο ευρύ κοινό.

http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_2374 http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_2449 http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_2029 http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_3268 http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_1856 IMG_5446

Μία ουρά νέων, μεγαλύτερων, μαμάδων, σικ κυρίων, εναλλακτικών, fashionistas, που έφτανε μέχρι το φούρνο στη γωνία και πίσω. Ευγενικές δεσποινίδες από το catering που χρησιμοποίησε το H&M πρόσφεραν καφέ, νερό και μπισκοτάκια στους ξενυχτισμένους φανατικούς του σχεδιαστή, ενώ οι security δέσποζαν στην είσοδο διασφαλίζοντας την ακεραιότητα της διαδικασίας και την ομαλή έκβαση του event. 

IMG_5549 IMG_5550 IMG_5551 IMG_5553 IMG_5554 IMG_5552 IMG_5556

Αυτή τη χρονιά το μπράβο δεν πηγαίνει μόνο στο ταλέντο και τη δημιουργικότητα του Alexander Wang που σχεδίασε μία συλλογή πιστή στις αρχές του, καθαρά αθλητική με στοιχεία από υφάσματα και φόρμες που αγαπά να λανσάρει. Το H&M και το ανθρώπινο δυναμικό της ελληνικής ομάδας ξεπέρασε τον εαυτό του σε ευρυματικότητα, μεράκι και φιλοξενία, οργανώνοντας ένα άριστο υπερθέαμα, αλλά και μία ανθρώπινη εκδήλωση που όχι μόνο δεν ταλαιπώρησε αυτή τη φορά τους παρευρισκόμενους, αλλά αντίθετα φρόντισε για την ταχύτατη εξυπηρέτησή του.

 

H&M σε ευχαριστούμε που μας κακομαθαίνεις!