Η Λιάνα Βουράκη υποδέχτηκε μαζί μας το καλοκαίρι και παρουσίασε στο κατάστημα Liana Vourakis της Βουκουρεστίου, τη νέα καλοκαιρινή συλλογή μεταξωτών φουλαριών Summer Healing, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά  από την ταλαντούχα εικονογράφο Έλενα Ζουρνατζή, συμπληρώνοντας την πρώτη σειρά Evil Eye στο πλαίσιο του επιτυχημένου concept των Grecian Chic  μεταξένιων φουλαριών.

Με έμπνευση τον πλούσιο ελληνικό πολιτισμό η ταλαντούχα εικονογράφος σχεδίασε τη Summer Healing συλλογή με  Εvil Eye και ελληνικά μοτίβα, που μας μαγεύουν και μας ταξιδεύουν στον πολύχρωμο κόσμο των αγνών ελληνικών στοιχείων τα μπλε μάτια, τα κοράλλια και λευκά βότσαλα που “αγκαλιάζονται” και πραγματικά εντυπωσιάζουν. Οι δημιουργίες των Grecian Chic φουλαριών και της Συλλογής τυπώνονται σε 100% μετάξι.

Την καλοκαιρινή Συλλογή της Grecian Chic σειράς Summer Healing θα τη βρείτε αποκλειστικά στο κατάστημα Liana Vourakis της Βουκουρεστίου, και την ολοκληρωμένη συλλογή Grecian Chic μεταξωτών φουλαριών θα τη βρείτε στο –www.grecianchic.gr.

Διεύθυνση καταστήματος: LIANA VOURAKIS, κατάστημα CityLink, Βουκουρεστίου 1, Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 3311.027

  • Ώρες: βασικές ώρες λειτουργίας καταστημάτων

Site: lianavourakis.com

Facebook: facebook.com/liana.vourakis.athens

Twitter: #lianavourakis