Τι θα λέγατε σήμερα να μαγειρέψουμε Κινέζικη Κουζίνα; Από τις πιο κλασσικές συνταγές λοιπόν είναι τα WonTon και όχι άδικα αφού η γεύση τους είναι μοναδική.

Υλικά

1 κουτί καβουόψυχα

1 πακέτο τυρί κρέμα

1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο

¼ κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου

1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα Worcestershire

18 φύλλα για wonton ή φύλλο κρούστας κομμένο σε τετράγωνα

λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε την καβουρόψυχα, το τυρί κρέμα, το κρεμμυδάκι, το σκόρδο και τη σάλτσα. Στη συνέχεια τοποθετούμε 2 κουταλάκια του γλυκού από τη γέμιση στο κέντρο από κάθε φύλλο ενώ διπλώνουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματιστεί ένα τρίγωνο βρέχοντας τις άκρες ώστε να κολλήσουν.

Μπορούμε να τα τηγανίσουμε για 3 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά ή να τα ψήσετε στους 250 βαθμούς για 15 λεπτά.