Εντάξει δεν μπορώ να περιγράψω αυτή τη συνταγή! Είναι το σνακ που πάει παντού, μόνο αυτό μπορώ να σου πω γιατί πραγματικά αξίζει να το δοκιμάσεις.

Υλικά:

Για το mix καρυκευμάτων:

2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα

1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι σε σκόνη

1 κουταλιά της σούπας σκόνη σκόρδου

1 κουταλιά της σούπας ρίγανη

2 κουταλάκι του γλυκού βασιλικός

1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Για τα στριφτάρια:

1 πακέτο ζύμι για πίτσα

4 sticks μοτσαρέλα

4 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο

16 φέτες πεπερόνι

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά του mix καρυκευμάτων και στη συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο. Σε ένα ταψί καλά λαδωμένο κόβουμε τη ζύμη σε 4 ξεχωριστά ορθογώνια και μετά το κάθε ορθογώνιο το κόβουμε κατά μήκος όπου και σχηματίζει άλλα 8 ορθογώνια. Τοποθετούμε τυρί μέσα σε κάθε ζύμη και κόβουμε τα πεπερόνι στη μέση τοποθετώντας 4 με 5 σε κάθε κομμάτι. Σιγά σιγά αρχίζουμε να στρίβουμε τη ζύμη και ψήνουμε για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν στους 200 βαθμούς αφού πρώτα έχουμε περάσει λίγο βούτυρο σε καθένα από αυτά.