Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα τέτοιο γλυκό πρωινό;

Υλικά

1/2 φλιτζάνι ανάλατο βούτυρο λιωμένο

1 μεγάλο αυγό

3/4 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη

1/2 φλιτζάνι κρεμώδες φυστικοβούτυρο

1/4 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη

2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

1 3/4 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

3/4 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα

1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

15 μικρά σοκολατάκια με φυστικοβούτυρο

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και λαδώνουμε – αλευρώνουμε ένα ταψί για muffins.Σε ένα μπολ προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο, το αυγό, τη ζάχαρη, το φυστικοβούτυρο, τη μαύρη ζάχαρη και τη βανίλια. Στη συνέχεια μόλις τα υλικά «δέσουν» μεταξύ τους προσθέτουμε το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι ανακατεύοντας. Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι προσθέτουμε το μείγμα μέσα στις θήκες και ψήνουμε για 10 λεπτά ενώ στη συνέχεια προσθέτουμε το σοκολατάκι στο κέντρο του muffin και ψήνουμε για άλλα 3 λεπτά.