Όταν κρατάς τα σκήπτρα της καλύτερης μαγείρισσας της παρέας δεν μπορείς να μη κάνεις κάτι εντυπωσιακό αλλά παράλληλα και εύκολο ώστε να τους εντυπωσιάσεις όλους.

Υλικά

8 φέτες σκορδόψωμο

1 βαζάκι σάλτσα για πίτσα

Πεπερόνι

2 φλ μοτσαρέλα

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250 βαθμούς. Τοποθετούμε το σκορδόψωμο σε ένα ταψάκι και στη συνέχεια προσθέτουμε τη σάλτσα για τη πίτσα, το τυρί και τέλος το πεπερόνι. Ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί, για περίπου 10 λεπτά.