Δεν θα πούμε τίποτα για αυτή τη συνταγή μόνο ένα πράγμα: Κάθε μπουκιά και απόλαυση!

Υλικά

2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

3 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

¼ φλιτζάνι ζάχαρη

3 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο

1 αυγό

1 φλιτζάνι γάλα

Για το γαρνίρισμα

1 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη

3 κουταλάκια του γλυκού κανέλα

1½ κούπα χοντροκομμένα καρύδια

3 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο

Για το topping

1 πακέτο τυρί κρέμα

1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη

1 κουταλιά της σούπας γάλα

Λίγο εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250 βαθμούς και στη συνέχεια απλώνουμε σε ένα ταψάκι για muffins λίγο λάδι. Σε ένα μεγάλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Σε ένα δεύτερο μπολ ανακατεύουμε το αλάτι, το βούτυρο, το αυγό, το γάλα και τη ζάχαρη. Στη συνέχεια προσθέτουμε το πρώτο μείγμα στο δεύτερο μέχρι να συνδυαστούν καλά τα υλικά. Απλώνουμε το μείγμα μέχρι τη μέση στο ταψί και σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά του γαρνιρίσματος τα οποία και απλώνουμε από κάθε muffin. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσουν. Τέλος, για το topping ανακατεύουμε όλα τα υλικά και περιχύνουμε πάνω από τα muffins.