Επιτέλους ο Ιούνιος είναι εδώ και με το θερμόμετρο να ανεβαίνει σιγά σιγά στα ύψη δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο παρά μόνο αυτή τη συνταγή.

Υλικά

1 φλ ζάχαρη

1 φλ νερό

2 κουταλιές της σούπας λεμόνι

8 φλ καρπούζι κομμένο σε κομματάκια χωρίς κουκούτσια

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε τη ζάχαρη και το νερό μέχρι να βράσουν ενώ στη συνέχεια αφήνουμε να κρυώσει. Μόλις το μείγμα κρυώσει το τοποθετούμε στο μίξερ μαζί με το καρπούζι και το λεμόνι μέχρι να δέσουν τα υλικά και στη συνέχεια στην κατάψυξη για να παγώσει.