Και ποιος δεν θα ήθελε να απολαμβάνει ταυτόχρονα γάλα και μπισκότο μαζί; Τώρα γίνεται καλύτερο καθώς η κούπα θα είναι από μπισκότο ενώ μέσα θα έχει το γάλα. Έτσι θα μπορείς να πίνεις μια γουλιά από το γάλα σου και ταυτόχρονα να δαγκώνεις και λίγο από τη κούπα σου.

Υλικά

1 φλιτζάνι βούτυρο 1/3 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 μεγάλο κρόκο αυγού 2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας 2 φλυτζάνια για κάθε χρήση αλεύρι κοσκινισμένο 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 φλιτζάνι μίνι τσιπ σοκολάτας

Για το εσωτερικό 1 φλιτζάνι μαύρη λιωμένη σοκολάτα 1 1/2 φλιτζάνια γάλα

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250 βαθμούς και λαδώνουμε τα καλούπια για τα muffins. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τη μαύρη και τη κρυσταλλική ζάχαρη. Προσθέτουμε τον κρόκο και τη βανίλια και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές. Σταδιακά προσθέτουμε αλεύρι και αλάτι. Τέλος προσθέτουμε τα τσιπς σοκολάτας και ανακατεύουμε ξανά. Στη συνέχεια τοποθετούμε τη ζύμη μέσα στα καλούπια πιέζοντας με τα δάχτυλα μας ώστε να μείνει κενό ενδιάμεσα και ψήνουμε για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Αφήνουμε να κρυώσουν τελείως και τοποθετούμε τη λιωμένη σοκολάτα μέχρι τα μισά του ποτηριού και το γυρίζουμε ώστε να πάει σε όλο το εσωτερικό η σοκολάτα. Αφήνουμε τα σφηνάκια στο ψυγείο να κρυώσουν και μετά τοποθετούμε γάλα.