Νόστιμη και Ιταλική συνταγή. Η γεύση της; Μοναδική που απλά σε ταξιδεύει.

Υλικά

1 πακέτο μακαρόνια

1 κουταλιά της σούπας βούτρο

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

1½ κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο

½ φλιτζάνι τριμμένη Μοτσαρέλα

½ φλιτζάνι φρέσκο τεμαχισμένο τυρί παρμεζάνα

½ φλιτζάνι φρέσκο τριμμένο κίτρινο τυρί

2 κουταλιές της σούπας χτυπημένη κρέμα τυριού

⅔ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος

Αλάτι και πιπέρι

2 κουταλιές φρέσκο, ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση

Βράσουμε τα μακαρόνια για 8 λεπτά και στη συνέχεια στραγγίζουμε κρατώντας ένα φλυτζάνι από το νερό. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το λάδι και το σκόρδο ανακατεύοντας για ένα περίπου λεπτό. Προσθέτουμε τα μακαρόνια, το φλυτζάνι με το νερό, το τυρί κρέμα, τη κρέμα γάλακτος και μόλις πάρει βράση προσθέτουμε τα τυριά ανακατεύοντας μέχρι να λιώσουν τελείως, για περίπου 2 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τον μαϊντανό. Σερβίρουμε!

Και επειδή προσέχεις την υγεία σου και των υπολοίπων, χρησιμοποίησε τυρί FINA με χαμηλά λιπαρά, υψηλή διατροφική αξία και γευστικό όπως όλα τα κίτρινα τυριά. Επιπλέον, είναι πλούσιο σε πρωτεϊνες και ασβέστιο, απαραίτητο για την διατήρηση των μυϊκών ιστών του σώματος και ενός γερού σκελετού. Με μία φέτα FINA καλύπτεις το 19% των ημερήσιων αναγκών σε πρωτεϊνη.