Η συνταγή που θα γίνει η αγαπημένη της παρέας, του αγοριού σου, της μαμάς σου, της πεθερά σου κτλ. Αλήθεια λέω! Θα εντυπωσιαστούν όλοι!

Υλικά

1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος

1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα

½ πακέτο τυρί κρέμα

1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

άνηθο

1 φλ μαγειρεμένες αγκινάρες κομμένες σε κομμάτια

2 μπαγκέτες ψωμί

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος, με το τυρί κρέμα και τη μαγιονέζα καθώς και με τη παρμεζάνα, το σκόρδο και τον άνηθο. Μόλις το μείγμα είναι ομοιογενές προσθέτουμε τα κομμάτια αγκινάρας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Κόβουμε τις μπαγκέτες κατά μήκος και αφαιρούμε το ψωμί ομοιόμορφα τοποθετούμε με ένα κουτάλι το μείγμα και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα. Ψήνουμε για 30 λεπτά.