Μια συνταγή νόστιμη και… μεθυστική!

Θα χρειαστούμε:

500 γραμμάρια σολομό

200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος

200 γραμμάρια παρμεζάνα

1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι

1 σφηνοπότηρο βότκα

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το λάδι για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τον σολομό για άλλο τόσο, μέχρι να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε την βότκα και ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί εντελώς. Όταν αυτό γίνει, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος μέχρι αυτή να «δέσει», το αλάτι, το πιπέρι!

Μπορείς να συνοδεύσεις το πιάτο με ζυμαρικά όπως πένες ή φιογκάκια!