Τώρα που ο καιρός για την παραλία πλησιάζει θα πρέπει να προσέχουμε τη διατροφή μας και αυτή η συνταγή είναι ένας μικρός πειρασμός που δεν θα σε βγάλει από το πρόγραμμα της διατροφής σου.

Υλικά

1/2 φλιτζάνι βούτυρο λιωμένο

1/2 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη

1/4 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη

1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσης

3/4 φλιτζανιού νιφάδες βρώμης

300γρ μαρμελάδα με μούρα

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς, σε ένα ταψί τοποθετούμε μια λαδόκολλα. Σε ένα μπολ προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο, τη κρυσταλλική ζάχαρη, τη μαύρη ζάχαρη, τη βανίλια και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές. Προσθέτουμε στο μείγμα το αλεύρι και την βρώμη και ανακατεύουμε μέχρι να κάνει κομματάκια. Απλώνουμε το μείγμα στο ταψί και πιέζουμε με ένα κουτάλι για να είναι ομαλό. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη μαρμελάδα και στη συνέχεια πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο μείγμα που έχουμε. Ψήνουμε για 35 λεπτά ενώ αφήνουμε να κρυώσει τουλάχιστον 2 ώρες πριν το κόψουμε.