Κάθε μπουκιά και απόλαυση, κάθε μπουκιά και λιωμένο τυρί.

Υλικά

2 φλιτζάνια κρύο πουρέ πατάτας

¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο σχοινόπρασο

16 κύβους τσένταρ

2 αυγά χτυπημένα

⅓ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά

Λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το σχοινόπρασο με τον πουρέ ενώ προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Παίρνουμε με ένα κουτάλι λίγο από τη ζύμη και βάζουμε στη μέση έναν κύβο τσένταρ, παίρνουμε στη συνέχεια λίγο ακόμα πουρέ και καλύπτουμε δημιουργώντας μια μπάλα.

Στη συνέχεια τοποθετούμε κάθε μπάλα μέσα στα τρία ξεχωριστά μπολ που έχουμε τοποθετήσει αλεύρι, αυγό και φρυγανιά. Τέλος, τις τοποθετούμε για μια ώρα στη κατάψυξη μέχρι να παγώσουν. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για τέσσερα λεπτά.