Πώς θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε ότι μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου Ferrero Rocher μόνη σου;

Υλικά

Για τη γέμιση:

3 φλιτζάνια θρυμματισμένη γκοφρέτα

3 φλιτζάνια ψιλοκομμένα καβουρδισμένα φουντούκια

1¼ κουτί Nutella

Για την επικάλυψη σοκολάτας:

1 φλιτζάνι σοκολάτα γάλακτος

1 κουταλάκι του γλυκού λάδι

1½ φλιτζάνια ψιλοκομμένα καβουρδισμένα φουντούκια

Εκτέλεση

Σε ένα ταψί τοποθετούμε μια λαδόκολλα. Παράλληλα σε ένα μπολ τρίβουμε τη γκοφρέτα, τα φουντούκια και τη Nutella ανακατεύοντας καλά. Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά και στη συνέχεια πλάθουμε με ένα κουτάλι για βοήθεια μπαλάκια τα οποία τοποθετούμε στη λαδόκολλα και τα αφήνουμε να παγώσουν στην κατάψυξη για 15 λεπτά.

Ενώ περιμένουμε ανακατεύουμε τη σοκολάτα με το λάδι σε ένα μέτριο μπολ και στη συνέχεια λιώνουμε το μείγμα στο φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Τέλος, προσθέτουμε τα φουντούκια και ανακατεύουμε. Όταν οι μπάλες είναι έτοιμες τοποθετούμε στη μέση τους μια οδοντογλυφίδα και στη συνέχεια τις βουτάμε μέσα στο λιωμένο μείγμα. Τέλος τις τοποθετούμε για 15 λεπτά στο ψυγείο.