Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο νόστιμες μπορούν να γίνουν οι μέρες σου στο γραφείο;

Υλικά

1/4 φλιτζάνι βούτυρο λιωμένο

3 φλιτζάνια αλεύρι

1 φλιτζάνι ζεστό νερό

3 κουταλιές λάδι

1½ κιλά μοσχαρίσιο κιμά

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο

¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένες ελιές

2 κόκκινες πιπεριές τσίλι τριμμένες

2 λιαστές ντομάτες λιωμένες

2 κουταλάκια του γλυκού κύμινο

½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα

¼ κουταλάκι πιπέρι καγιέν

¼ κουταλάκι ζάχαρη

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

¾ φλιτζάνι νερό

3 κουταλιές της σούπας πάστα ντομάτας

500γρ τσένταρ

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο, το αλεύρι και το ζεστό νερό ενώ ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Αφήνουμε τη ζύμη στο ψυγείο για μια ώρα.

Παράλληλα ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε τον κιμά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και μόλις γίνουν διάφανα προσθέτουμε ελιές, τις πιπεριές τσίλι, τη λιαστή ντομάτα, τα μπαχαρικά, τη ζάχαρη και το αλάτι. Τέλος, σειρά έχει το νερό μέχρι να πάρει βράση ενώ έπειτα τοποθετούμε και τη πάστα ντομάτας ανακατεύοντας καλά μέχρι να πήξει. Αφήνουμε στην άκρη μέχρι να κρυώσει εντελώς.

Σε μια καλά αλευρωμένη επιφάνεια τοποθετούμε τη ζύμη όπου την ανοίγουμε και με ένα κουπ πατ κόβουμε το μέγεθος που θέλουμε. Γεμίζουμε στη μέση της ζύμης και προσθέτουμε τυρί. Τέλος, κλείνουμε τη ζύμη και τοποθετούμε σε ένα ταψί ψήνοντας για 15 λεπτά στους 250 βαθμούς.