Η καθημερινότητα που έχεις είναι πολύ σημαντική για το σώμα και τον μεταβολισμό σου. Εκτός από γυμναστική που πρέπει να ξεκινήσεις λίγο πιο εντατικά -θα ευγνωμονείς τον εαυτό σου στο μέλλον γι’αυτή την την απόφαση- και την διατροφή που έχεις φτιάξει για τις ανάγκες σου, πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχουν κάποια καθημερινές συνήθειες που εξίσου σε βοηθούν.

Γενικά είναι πολύ καλό να φτιάξεις ένα πρόγραμμα και θα δεις ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει και όπως τα θες. Αυτό πρέπει να το κάνεις και για την δουλειά σου, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Για την απώλεια βάρους κάνε και τα ακόλουθα:

1. Να πίνεις καφέ. Μεγάλο θαύμα η ανακάλυψη του καφέ. Εκτός ότι βοηθάει να ξυπνήσουμε το πρωί, βοηθάει και στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού μας που είναι πολύ σημαντικό για την απώλεια βάρους.

2. Να κοιμάσαι πολύ. Μπορεί να δουλεύεις ως αργά, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να αφιερώνεις 8 ώρες ύπνου καθημερινά στον εαυτό σου. Οι λιγότερες ώρες είναι βλαβερές για τον οργανισμό σου.

3. Να πίνεις πολύ νερό. Είναι το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις. Να έχεις μαζί σου πάντα ένα μπουκάλι νερό και ειδικά στο γραφείο που δουλεύεις για ώρες και πολλές φορές ξεχνάς να πιεις νερό. Ο μεταβολισμός θα λειτουργήσει σωστά μόνο αν είσαι ενυδατωμένη.

4. Μην τρως μετά το βραδινό. Καλό είναι στις 8 να τρως το τελευταίο σου γεύμα και προσπάθησε μετά από αυτό να μην τσιμπολογήσεις τίποτα. Αν δεν μπορείς να το καταφέρεις, τότε μετά το βραδινό βούρτσισε τα δόντια σου. Αυτή η κίνηση θα σε αποτρέψει απ’το να βρεθείς μπροστά απ’το ψυγείο.

5. Δώσε στο πρωινό την σημασία που του αρμόζει. Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα, γι’αυτό καλό είναι να τρως μέσα στην μισή ώρα αφού έχεις ξυπνήσει και να προσπαθήσεις να τρως το δεκατιανό πολύ αργότερα για να προλάβει ο μεταβολισμός σου να κάνει σωστά τις καύσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.