Εμφανίζονται συνήθως λίγες ημέρες πριν και μετά την περίοδο, ή και κατά την διάρκεια, και είναι πραγματικά ενοχλητικά. Το πρώτο πράγμα που κάνεις κάθε φορά που εμφανίζεται από ένα στο πρόσωπό σου, είναι ή να το καλύψεις με όσο περισσότερο make up ή concealer μπορείς να βάλεις ή να το σπάσεις. Πες και στα δύο ένα μεγάλο not.

Κατά καιρούς έχεις μάθε για διάφορα «κόλπα» που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ώστε να καταπολεμήσεις αυτό το ένα εκνευριστικό σπυράκι. Αυτό όμως που θα διαβάσεις παρακάτω, σίγουρα δεν το ήξερες. Το εκμυστηρεύτηκε η Gigi Hadid και αποτελεί σύμφωνα με τα λεγόμενα της ο πιο γρήγορος, ανέξοδος και αποτελεσματικός τρόπος για να το νικήσεις το ρημάδι.

Όπως είπε, η μητέρα της άπλωνε πάνω στα σπυράκια του προσώπου της οδοντόκρεμα κάθε φορά πριν κοιμηθεί. Επομένως, δεν θα μπορούσε να μην το κάνει και η ίδια. «Ορκίζομαι πως αυτό το κόλπο πιάνει. Στην ουσία, ξηραίνει τα σπυράκια«, πρόσθεσε.

Μήπως να το δοκιμάσεις κι εσύ;

NEW YORK, NY - OCTOBER 20: Model Gigi Hadid attends the BALMAIN X H&M Collection Launch at 23 Wall Street on October 20, 2015 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for H&M)