Ένα σνακ για όλες τις ώρες που συνδυάζει τις αγαπημένες τροφές- τυρί και μπέικον-  που τρελαίνουν τον ουρανίσκο σου. Είναι τόσο εύκολο που προκαλεί εντύπωση και γίνεται στη στιγμή.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι

  • Μοτσαρέλα σε μπαστουνάκια
  • Λάδι για το τηγάνισμα
  • Μπέικον

Για κάθε μπαστουνάκι τυριού χρειάζεσαι δύο φέτες οπότε υπολογίζεις την ποσότητα όπως εσύ λαχταράς! (π.χ 4 μπαστουνάκια 8 φέτες μπέικον).

Η εκτέλεση:

To τυρί πρέπει να είναι στο ψυγείο αρκετές ώρες πριν το τηγανίσεις

Παίρνεις ένα μπαστουνάκι μοτσαρέλα και το τυλίγεις μέσα σε μία φέτα μπέικον. Βάζεις άλλη μία φέτα –χιαστή- και κρατάς τις άκρες με δύο οδοντοφλυφίδες για να μη σου “ανοίξει” όταν μπει στο καυτό λάδι (γίνεται κάτι σαν γεμιστό σουβλάκι).

Τηγανίζεις σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσει- έντονα και λαχταριστά- και τα βάζεις σε μία λαδόκολλα.

Σεβρίρεις με την αγαπημένη σου σος (π.χ γιαούρτι με άνιθο, μαγιονέζα με μουστάρδα).

Καλή όρεξη!