Υλικά:

·  400g. κουβερτούρα γάλακτος

·  150g. γάλα

·  200g. γιαούρτι

·  μπισκότα digestive

Εκτέλεση:

Κόβουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα μπολ.

Bράζουμε το γάλα και το ρίχνουμε στο μπολ με τη σοκολάτα.

Ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να λιώσει εντελώς η σοκολάτα, να ενσωματωθεί στο γάλα και να γίνει το μείγμα λείο.

Έπειτα προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε με μια μεγάλη κουτάλα.

Σε ένα ταψάκι (ή σε ένα δαχτυλίδι) στρώνουμε τα μπισκότα, γεμίζουμε τα κενά με σπασμένα μπισκότα και ρίχνουμε από πάνω την κρέμα σοκολάτας. Αν θέλουμε μπορούμε στη μέση να προσθέσουμε και άλλα μπισκότα.

Διακοσμούμε όπως θέλουμε (κακάο, χρωματιστή τρούφα, φρούτα εποχής ή ό,τι άλλο έχουμε στο ψυγείο). Τη βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες πριν τη σερβίρουμε.

Βρήκαμε τη συνταγή στο mamapeinao.gr

  • 400g. κουβερτούρα γάλακτος
  • 150g. γάλα
  • 200g. γιαούρτι
  • μπισκότα digestive

– See more at: http://www.mamapeinao.gr/syntages/380-%CE%A4%CE%BF%CF%8D%CF%81%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BF%CF%8D%CF%81%CF%84%CE%B9#sthash.mSr9IlOi.dpuf

  • 400g. κουβερτούρα γάλακτος
  • 150g. γάλα
  • 200g. γιαούρτι
  • μπισκότα digestive

– See more at: http://www.mamapeinao.gr/syntages/380-%CE%A4%CE%BF%CF%8D%CF%81%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BF%CF%8D%CF%81%CF%84%CE%B9#sthash.mSr9IlOi.dpuf