Είναι αυτή η ωραία στιγμή που ένα καλομαγειρεμένο φαγητό μοιάζει με όαση!

Η μαγείρισσα Νίκη Μερκούρη σου δίνει τις καλύτερες συνταγές για ένα εορταστικό αλλά και ένα καθημερινό- ξεχωριστό- τραπέζι!

Θα χρειαστείς:

  • 500 γραμμάρια φιογκάκια
  • 1 κέτσαπ
  • 300 γραμμάρια τυρί κρέμα
  • 1 φλιτζάνι πεκορίνο
  • 1 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • 1 1/2 φλιτζάνι γαρίδες baby
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 μαρούλι ψιλοκομμένο

Το φτιάχνεις: 

Βράζεις τα φιογκάκια σε αλατισμένο νερό και στραγγίζεις.Λιώνεις τα τοματάκια στο μπλέντερ μαζί με τις γαρίδες.Προσθέτεις τα τυριά, το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύεις καλά.

Ρίχνεις τη σάλτσα στα ζυμαρικά και ανακατεύεις πάλι. Αδειάζεις σε πυρέξ και ψήνεις στους 180βαθμούς για είκοσι λεπτά.

Σερβίρεις πάνω σε ψιλοκομμένα φύλλα μαρουλιού.