Ειλικρινά από την ημέρα που δοκίμασα την παρακάτω συνταγή δεν μπορώ να σταματήσω να τη σκέφτομαι. Ένας απίθανος συνδυασμός σοκολάτας και φράουλας που θα σε ξετρελάνει.

Υλικά

1 πακέτο φύλλο κρούστας

λίγο λάδι για το τηγάνισμα

1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη και λίγη παραπάνω για το σερβίρισμα

1 πακέτο philadelphia

2 φλιτζάνια πολτοποιημένη φράουλα

1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού

1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια

Για το dip σοκολάτας

1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος

1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

1 φλιτζάνι κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια

Εκτέλεση

Σε ένα μίξερ χτυπάμε το philadelphia μέχρι να μαλακώσει και στη συνέχεια προσθέτουμε διαδοχικά τη βανίλια, το λεμόνι, τη φράουλα και τη ζάχαρη άχνη. Στη συνέχεια κόβουμε το φύλλο κρούστας σε τετράγωνα και τοποθετούμε μισό κουτάλι της σούπας από το μείγμα στο κέντρο του φύλλου. Τέλος, ενώνουμε τις άκρες και τηγανίζουμε για περίπου 45 ανά πλευρά μέχρι να γίνει χρυσό. Τοποθετούμε τα τηγανισμένα won ton σε χαρτί κουζίνας για να μαζέψει το περιττό λάδι. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη μόλις τελειώσουν όλα.

Για το dip σοκολάτας

Προσθέτουμε όλα τα συστατικά σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε ζεσταίνοντας σε μέτρια φωτιά εως ότου να λιώσουν όλα ομαλά. Αφήνουμε το dip να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.