Υλικά:

2 φλιτζάνια αλεύρι

1 κ.γλ. baking powder

1 κ.γλ. σόδα φαγητού

1/2 κ.γλ. αλάτι

2 αβγά χτυπημένα

1 1/4 φλιτζάνια άπαχο γιαούρτι

1/4 φλιτζάνι άπαχο γάλα

1/4 φλιτζάνι ζάχαρη

1/4 φλιτζάνι μέλι 

1 κ.γλ. ξύσμα λεμονιού

1/2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού

Εκτέλεση:

Βουτυρώστε καλά μια φόρμα για muffins. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, τη σόδα, το baking powder, το αλάτι και τη ζάχαρη. Σε άλλο μπολ ανακατέψτε τα αβγά, το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού, το γάλα, το μέλι και το ξύσμα λεμονιού. Ανακατέψτε τα υγρά με τα στερεά και γεμίστε τις θήκες της φόρμας. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 15-20 λεπτά. Γαρνίρετε με λίγο μέλι πριν σερβίρετε.