Μία συνταγή που αποτελεί ιδανική λύση για ένα χορταστικό και «λοπιδιαλυτικό» πρωινό ή βραδινό.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μπρόκολο, αυγά και τυρί φέτα. Ιδανικός συνδυασμός που σε γεμίζει με φυτικές ίνες, λίγες θερμίδες, αντιμετωπίζει και προλαμβάνει τις λιγούρες ενώ οι πρωτεϊνες του αυγού μπορούν να κάνουν θαύματα!

ομελετα

 

Θα χρειαστείς: 

Μία κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο

1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μπρόκολο

2 μεγάλα αυγά

2 κουταλιές της σούπας τυρί φέτα- σε κομμάτια

1/4 κουταλάκι του γλυκού άνηθο

2 φέτες ψωμί σικάλεως- φρυγανισμένο

Προετοιμασία

1. Βάζεις το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Προσθέτεις το μπρόκολο και το μαγειρεύεις για 3 λεπτά.

2. Ανακατεύεις τα αυγά με τη φέτα και τον άνηθο σε ένα μικρό μπολ. Ρίχνεις το μείγμα στο τηγάνι. Μαγειρεύεις για 3 με 4 λεπτά γυρίζεις την ομελέτα από την άλλη πλευρά για 2 ακόμη λεπτά και όταν πάρει χρώμα βγάζεις και σερβίρεις.

Καλή όρεξη.