Μια δροσερή και ανάλαφρη σαλάτα, ιδανική και για όσους προσέχουν τη διατροφή τους.

Υλικά (για 1 μερίδα, 330 θερμίδες):

1 μεγάλο φιλέτο από στήθος κοτόπουλου δίχως κόκκαλα

1 ώριμο νεκταρίνι, χωρίς το κουκούτσι

60 γρ. Τυρί light σε κρέμα

1 κουτ. γλ. Γλυκιά σάλτσα τσίλι

½ κουτ.γλ. φρέσκο, ψιλοκομμένο κόλιανδρο

1 κουτ. σ. γάλα χαμηλών λιπαρών

125 γρ. Τραγανού μαρουλιού κομμένο σε φέτες

Εκτέλεση:

1. Ψήστε το κοτόπουλο και τα νεκταρίνια στη συσκευή grill της Russell Hobbs για 6 λεπτά περίπου μέχρι το κοτόπουλο να ψηθεί καλά.

2. Εντωμεταξύ, ανακατέψτε το τυρί-κρέμα με τη γλυκιά σάλτσα τσίλι, το κόλιανδρο και το γάλα.

3. Κόψτε το φιλέτο σε κομμάτια, ανακατέψτε το με τα φύλλα μαρουλιού και τα νεκταρίνια και περιχύνετε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ που έχετε δημιουργήσει.