Ο pastry chef  Χρήστος Βέργαδος δίνει μία εύκολη και γρήγορη συνταγή για το πιο νόστιμο γλυκό των Χριστουγέννων.
Υλικά 
700 γρ αλεύρι
350gr βούτυρο
100gr αμύγδαλο χοντροκομμενο
100gr ζάχαρη άχνη
2 βανίλιες
Για την επικάλυψη 
Ζάχαρη άχνη
Ανθονερο
Εκτέλεση 
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψουν. Στην συνέχεια  προσθέτουμε το αλεύρι τις βανίλιες και το αμύγδαλο και ανακατεύουμε με το χέρι μέχρι να ομογενοποιειθεί. Πλάθουμε σε ό,τι σχήμα επιθυμούμε και τους ψήνουμε στους 170οC για περίπου  20-25 λεπτά. Μόλις βγουν από το φούρνο τους αφήνουμε να κρυώσουν, τους ραντίζουμε με ανθόνερο και τους πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Χρήστος Βέργαδος

Χρήστος Βέργαδος