Αν η κινέζικη κουζίνα είναι η αγαπημένη σου θα λατρέψεις τη συγκεκριμένη συνταγή. Μπορείς να τη φτιάξεις μαζί με ρύζι και να νομίζουν όλοι ότι έχεις παραγγείλει. Θα πέσουν από τα σύννεφα όταν μάθουν ότι τα έφτιαξες μόνη σου.

Υλικά

1 πακέτο σφολιάτας

1 πακέτο philadelphia

1 πακέτο καβουρόψυχα

2 κουταλιές του γλυκού φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Πιπέρι

Για τη sauce

1/2 φλ σάλτσα σόγιας

1/2 φλ μπαλσάμικο

2 κσ μέλι

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

2 κγ σουσάμι

2 κγ σησαμέλαιο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το philadelphia με τη καβουρόψυχα και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε λίγο πιπέρι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Κόβουμε τη σφολιάτα σε τετράγωνα κομμάτια και τοποθετούμε 2 κουταλιές από τη γέμιση στο κέντρο. Φροντίζουμε οι άκρες να εφάπτονται και στρίβουμε με προσοχή ώστε να μη βγει η γέμιση έξω. Τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Για τη sauce ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε σε ένα μπολάκι.