Αν ακόμα δεν έχεις επιλέξει το χρώμα για το παιδικό δωμάτιο ρίξε μια ματιά σύμφωνα με το αγαπημένο σου χρώμα και διάλεξε!

Πράσινο

Αν επιλέξεις το πράσινο είσαι fan της οικολογίας ενώ παράλληλα ψάχνεις την αρμονία στη ζωή σου. Τέλος είσαι καλός ακροατής!Μπράβο. Για να το κάνεις ακόμα πιο όμορφο προτίμησε αποχρώσεις του φασκόμηλου ή του πράσινου μήλου.

184225440977552360_ROFjAdfR_c

Μπλε

Είσαι αρκετά συντηρητική και δεν σου αρέσει να ρισκάρεις. Προτιμάς την ασφάλεια που μπορείς να έχεις από το να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα. Αν και είναι τέλειο χρώμα για το παιδικό δωμάτιο δοκίμασε να δώσεις και κάποιες κόκκινες πινελιές για την απαραίτητη ενέργεια.

ιδέες-τοίχου-για-Παιδικά-Δωμάτια-μπλέ-πουλιά

Ροζ

Τι να πούμε για σένα.. γλυκιά είσαι, προστατευτική είσαι,φιλική είσαι…εε είσαι και λίγο παραδοσιακή αφού είναι all time classic επιλογή για ένα κοριτσίστικο δωμάτιο. Αν θέλεις κάτι πιο σοφιστικέ βάλε κάποιους τόνους γκρι.
images (3)

Λευκό

Η τελειομανία σου σε χαρακτηρίζει όπως επίσης η τάξη και η πειθαρχία, ποτέ δεν ξεφεύγεις από το πρόγραμμα που έχεις βάλει στη ζωή σου. Συνδύασε το όμως με μωβ για να το κάνεις πιο παιχνιδιάρικο.

mov-paidiko-domatio

Κίτρινο

Λαμπερό και διασκεδαστικό χρώμα το κίτρινο μπορεί να ταιριάξει τέλεια με το μπλε άκουα και να υποστηριχθεί εξίσου και από τα 2 φύλα.

7


Πορτοκαλί

Ένα πορτοκαλί δωμάτιο δείχνει αισιοδοξία. Είναι ένα αρκετά φωτεινό χρώμα που δείχνει την ηλιόλουστη διάθεση σας και σε συνδυασμό με λευκό κάνει θαύματα

girls_nursery_rooms_4

Κόκκινο

Αν και είναι τολμηρό χρώμα για παιδικό δωμάτιο δοκιμάστε να το ισορροπήσετε με κάποιο γκρι τόνο που είναι ουδέτερο χρώμα ώστε να κάνει τη διαφορά.

featured_τολμηρο_κόκκινο