Την στιγμή που το κοσμοπολίτικο Λονδίνο γεμίζει από ουρανοξύστες, που η τεχνολογία σπρώχνει την πόλη στο μέλλον με απίστευτες ταχύτητες, που οτιδήποτε cutting edge είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην βροχερή πρωτεύουσα, ένας κάτοικος αυτής της τεράστιας μητρόπολης κερδίζει το ενδιαφέρον του κοινού φτιάχνοντας ποδιές. Ναι, κατά παραγγελία ποδιές.
Το team του περιοδικού Jocks&Nerds συνάντησε τον Nigel Ruwende, τον άνθρωπο που “κόλλησε” σε μία σκηνή από το διάσημο φιλμ The Godfather, εστίασε την ματιά του στην ποδιά του πρωταγωνιστή και από εκείνη την στιγμή αποφάσισε να συνδέσει την ζωή του με αυτό το απλό ρούχο. Η εταιρεία του Saint & Birchley, προμηθεύει καφέ, εστιατόρια, κομμωτήρια και πολλούς ξεχωριστούς πελάτες με τις εμπνεύσεις του, χειροποίητες δημιουργίες που αναδεικνύουν την ομορφιά της ποδιάς.
Σ’ αυτό το short film ο Ruwende μιλάει για την αξία του χειροποίητου και την ανάγκη που δείχνει ο κόσμος να συνδεθεί ξανά με “απλά και ταπεινά” πράγματα όπως αυτό που φτιάχνουν τα χέρια του.