Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρωτότυπη και φρέσκια ενέργεια της Toms, STYLE YOUR SOLE το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 στο κατάστημα Detroit στην Κηφισιά.p1820727637-o1032137140-3 p1691483584-o1032137140-3

Πολλοί επώνυμοι έδωσαν το παρόν προκειμένου να στηρίξουν την πρωτοβουλία της Toms. Η Σόφι Πασχάλη, η Βίκυ Καγιά, η Μαριάντζελα Παράβαλου, ο Βασίλης Τρίκαρδος, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, ο Πέτρος Κόκκαλης, ο Κώστας Δροσόπουλος, η Ρούλα Λινάτσα κ.ά.

Καθώς σκοπός του Style Your Sole παγκοσμίως, είναι να φέρνει κοντά φίλους της Toms και γνωστούς καλλιτέχνες και όλοι μαζί να βάζουν το ταλέντο τους, τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους για να ζωγραφίσουν παπούτσια Toms και μέσα από αυτή τη δραστηριότητα να βοηθήσουν παιδιά σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη, τρεις Ελληνίδες καλλιτέχνιδες, η Ειρήνη Βεργίτση, η Κατερίνα Τραγά και η Λαλίν Πιερράκος ζωγράφισαν στο χέρι παπούτσια TOMS για όλους τους καλεσμένους και για τους μικρούς φίλους που παρευρέθηκαν.

Ειρήνη Βεργίτση

Ειρήνη Βεργίτση

Κατερίνα Τραγά

Κατερίνα Τραγά

Την ίδια ημέρα, έγινε και η παρουσίαση της συλλεκτικής σειράς TOMS by IV σχεδιασμένα από τη ζωγράφο Ειρήνη Βεργίτση (www.irenevergitsi.com). Μοναδικά prints σε αριθμημένα ζευγάρια παπουτσιών αποκλειστικά για το διάσημο brand, ήταν διαθέσιμα προς πώληση.

Ένα σημαντικό ποσό από τα έσοδα των πωλήσεων δόθηκε  στο φιλανθρωπικό σωματείο “Μαζί για το παιδί”.

Κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας του Style Your Sole event, την καλλιτεχνική επιμέλεια των βιτρινών των καταστημάτων ανέλαβαν οι σπουδαστές του Fashion Workshop by Vicky Kaya.

Οι μαθήτριες του Fashion Workshop by Vicky Kaya

Οι μαθήτριες του Fashion Workshop by Vicky Kaya