Internet. Το μέρος που μπορείς να βρεις τα πάντα. Από sexy άντρες μέχρι τρελά γατάκια. Φανταστείτε τώρα κυρίες μου να τα συνδυάσεις αυτά τα δύο. Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για ακαταμάχητες καταστάσεις.
Το Γαλλικό Tumblr blog Des Hommes et des Chatons ξεκίνησε από την αρχή να βάζει δίπλα δίπλα αρσενικά καρδιοκατακτητές και απίθανα γατάκια και το αποτέλεσμα ξετρέλανε τον κόσμο. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον/άλλη, με τα ζευγάρια να προσφέρουν θέαμα που κάνει τις καρδιές να λιώνουν. Είτε έχουν πάρει το πιο ερωτικό τους ύφος, είτε απλά χαλαρώνουν, είτε… διαβάζουν κανένα βιβλίο, τα δίδυμα είναι μοναδικά και νομίζεις πως βρίσκεσαι στο ίδιο photo session. Δεν είναι τυχαίο πως η επιτυχία του blog ήταν τέτοια, που κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τις 50 καλύτερες φωτογραφίες που αν θέλεις μπορείς να το προμηθευτείς από το Amazon.

HommesetChatons1 HommesetChatons2 HommesetChatons3 HommesetChatons4 HommesetChatons5 HommesetChatons6 HommesetChatons7 HommesetChatons8 HommesetChatons9 HommesetChatons10 HommesetChatons12 HommesetChatons13 HommesetChatons14 HommesetChatons15 HommesetChatons16 HommesetChatons17