Είναι γνωστή η… “κόντρα” των George Clooney και Brad Pitt. Από την εποχή του Ocean’s Eleven που είχαν συνεργαστεί ξεκίνησε μία τρελή σειρά από φάρσες ανάμεσά τους που έχουν αφήσει ιστορία και συζητιούνται μέχρι σήμερα. Με το πέρασμα του χρόνου ο καθένας από τους δύο γόηδες σκεφτόταν κάτι ολοένα πιο τρελό από την τελευταία φορά, ξεπερνώντας τον εαυτό του, βάζοντας μάλιστα στο παιχνίδι και πολλούς άλλους ηθοποιούς! Εν αγνοία τους!
Ο Clooney βρέθηκε καλεσμένος στο διάσημο βρετανικό chat show του Graham Norton στα πλαίσια της προώθησης της νέας του ταινίας Tomorrowland, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές Hugh Laurie και Britt Robertson, και φυσικά η κουβέντα έφτασε κάποια στιγμή στα περίφημα σκηνικά που έχει κάνει ο ένας στον άλλον, με τον διάσημο ηθοποιό να αποκαλύπτει μία απίθανη φάρσα που είχε κάνει στον Pitt.
O Clooney συνηθίζει να πειράζει τις πινακίδες κυκλοφορίας σε αυτοκίνητα συναδέλφων του ή να κολλάει stickers στο πίσω μέρος τους. Έτσι βρήκε ένα που έγραφε “Fuck Cops” και το κόλλησε στο αυτοκίνητο του Pitt!
“Δεν υπήρχε περίπτωση να μην τον σταματήσουν στο δρόμο!” θα πει με τους καλεσμένους να γελάνε τρελά με την ιδέα του. Παρακάτω ανέφερε ακόμα πιο τρελή που είχε, αυτή τη φορά βάζοντας στη μέση και την… Meryl Streep(!), αφού τις έστειλε “εκ μέρους” του Pitt, ένα box με διάφορα CD εκμάθησης για Κέλτικα, Εβραϊκά κλπ. επειδή ήταν η εποχή που θα γύριζε το Iron Lady!
Και τελείωσε λέγοντας το καλύτερο, πως του χρόνου λογικά αυτό τον καιρό θα είναι στη φυλακή γιατί η επόμενη φάρσα που ετοίμασε έχει ξεφύγει λίγο από τα όρια. Αλλά όπως είπε “η γυναίκα μου είναι δικηγόρος, θα είμαι μια χαρά!”