1 εκατομμύριο likes έχει η παραπάνω φωτογραφία στo Facebook από την στιγμή που ανέβηκε από τη φωτογράφο Delia Blackburn. Αμέτρητες οι κοινοποιήσεις και τα θετικά σχόλια που έχει λάβει. Είναι η στιγμή που σημάδεψε τον γάμο που είχε αναλάβει να καλύψει, αυτή που έκανε την συγκινητική διαφορά.

H ιστορία έχει ως εξής. Ο Todd Bachman πάντρευε την κόρη του, μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές που μπορεί να ζήσει κάθε γονιός. Μία μοναδική εμπειρία την οποία το γεγονός πως είχε χωρίσει από την γυναίκα του και μητέρα της νύφης δεν μπορούσε να την επηρεάσει στο ελάχιστο. Η κόρη του, όπως είναι φυσικό, του είχε ζητήσει να περπατήσει δίπλα της στην τελετή και να την παραδώσει στον αγαπημένο της.
Κι όμως στην πορεία ο Bachman έκανε κάτι που ξάφνιασε τους πάντες και συνάμα τους συγκίνησε. Σταμάτησε και έτρεξε να πάρει από το χέρι και τον πατριό της κόρης του για να περπατήσουν όλοι μαζί. 
Πολλά ζευγάρια χωρίζουν στην πορεία της ζωής. Πολλά παιδιά τυχαίνει να αποκτήσουν και δεύτερο “πατέρα” ή “μητέρα”. Το μεγαλείο του Bachman είναι πως αναγνώρισε το γεγονός πως το δικό του παιδί μεγάλωσε με έναν άξιο άνθρωπο που άξιζε να βρεθεί και εκείνος δίπλα του στην σημαντικότερη στιγμή της ζωής του μέχρι τότε. Και θέλησε να τον ευχαριστήσει με αυτή του την κίνηση.

wedding-222