Ίσως μιλάμε για την καλύτερη δουλειά στον κόσμο. Γιατί είναι δύσκολο να φανταστείς κάτι πιο τέλειο από το να αγκαλιάζεις όλη την ημέρα panda και να σε πληρώνουν και 32.000 δολάρια το χρόνο!

Στο Giant Panda Protection and Research Center της Κίνας σε θέλουν για έναν και μόνο λόγο. Να αγκαλιάζεις πανγλυκύτατα πάντα 365 μέρες το χρόνο. Εντάξει πρέπει να έχεις και κάποιες βασικές γνώσεις γύρω από τα ζώα, να το παλεύεις λίγο με τον γραπτό λόγο και να ξέρεις πως λειτουργεί μία φωτογραφική μηχανή. Άμα τα κατ(έχεις) είσαι έτοιμος!

Πρέπει να είσαι υπομονετικός με την δουλειά και φυσικά πολύ προσεκτικός με τα υπέροχα αυτά πλάσματα, μιας και έχουν μείνει μόλις 2.500 γιγαντιαία πάντα στον κόσμο, λόγω του περιορισμού του φυσικού τους περιβάλλοντος. Άλλωστε ένας από τους λόγους του συγκεκριμένου “nanny program” είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την κατάσταση των γιγαντιαίων πάντα. Εκτός από τα 32.000 δολάρια, το κέντρο προστασίας και ερευνών σου παρέχει γεύματα, στέγη και την χρήση ενός SUV. Και μπορεί στην Κίνα όταν θα βγαίνεις έξω να μην είσαι στην Δύση (τα 32.000 δολάρια για εκεί είναι μία χαρά εάν σας φάνηκαν λίγα), ωστόσο η ανταμοιβή από τόσες αγκαλιές με τα πάντα, είναι ανεκτίμητη!